JanssenReinen - Culten
52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

JanssenReinen

Over dit project

vraag

Hoe zorg je als onderwijsconsultancy voor het raken van de juiste snaar bij professionals in het onderwijs? Beleidsvoering in het onderwijs verandert voortdurend. Dat vraagt om flexibiliteit, kwaliteitswaarborging, diepte-onderzoek en efficiënt procesmanagement.

 

antwoord

Samen met Ingeborg (eigenaar van JanssenReinen) zijn we op zoek gegaan naar de kracht van de consultancy. Een van de belangrijkste uitkomsten hierin was het feit dat Ingeborg als consulent een verbindende factor is binnen onderwijstrajecten. Ook wel ‘creatieve bruggenbouwer’. Daarbij geeft Ingeborg het beste van haarzelf met als doel een blijvend perspectief te bieden voor instituten en organisaties binnen het onderwijs. De brug hebben we uiteindelijk als metafoor genomen binnen de identiteit om aan te geven hoe JanssenReinen het bindmiddel om vooruitgang tot stand te laten komen. In het onderwijslandschap zorgt JanssenReinen namelijk voor de verbindingsbrug in de ontwikkeling van educatie. Het kleurrijke en dynamische kleurenspectrum zorgt daarbij voor een fris en energieke uitstraling.

 

merkomschrijving

De uitdagingen in het onderwijs worden steeds complexer: de maatschappelijke verwachtingen blijven zich ontwikkelen, professionalisering en kwaliteit moeten aan hoge standaarden voldoen en de verantwoording steviger. JanssenReinen Consultancy ondersteunt in de omgang met vraagstukken die in het onderwijsveld spelen. Afhankelijk van het type vraag kan dat met advies, procesbegeleiding of onderzoek. JanssenReinen weet wat bestuurders en managers beweegt; resultaten kunnen we bereiken door samen op te trekken.

Categorie
Grafisch ontwerp, Merkstrategie, Visuele identiteit
Tags
Grafisch ontwerp, Logodesign, Merkstrategie, Visuele identiteit