Belize Chocolate Company - Culten
15492
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15492,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Belize Chocolate Company

Over dit project

Beeld je eens in; een klein eiland met om nabij 1300 inwoners in Caribisch gebied, omgeven door azuurblauw water. Op dit eiland vind je een kleinschalige chocoladefabriek dat haar oogst te danken heeft aan de cacaoplantages op het vaste land, gevoed door een van de meest ongerept oerwouden ter wereld.

Belize Chocolate Company vond in 2008 het licht. Twee ambitieuze Engelse immigranten die na het te hebben opgezet van een bedrijf in zeilsport toe waren aan een nieuwe uitdaging. Met een bijzondere liefde voor chocola vonden zij dat het tijd werd voor een echt authentiek Belizaans chocolademerk.

 

Een bijzondere samenwerking

Sinds 2008 is Culten verbonden met de totstandkoming en groei van Belize Chocolate Company. Het bedrijf produceert eerlijke en ambachtelijke chocolade, verankerd onder meerdere kleine prijswinnende sublabels. De identiteit van Belize Chocolate Company is bedacht vanuit drie authentieke waarden; de Barrièrerif van Belize (blauw), de authentieke Mayacultuur (patroon) en natuurlijk de chocolade (bruin).

 

 

 

Categorie
Grafisch ontwerp, Visuele identiteit