Skeep - Culten
15473
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15473,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Skeep

Over dit project

vraag

Hoe verander je van ondersteunende partij in de productie van beursstands naar een ambitieuze speler in de ontwikkeling van interactieve merkbelevingen. Skeep is in het leven geroepen om bedrijven te adviseren en inspireren in fysiek klantcontact. Variërend van vernieuwende beurscommunicatie, interactieve installaties tot vooruitstrevende winkelaankleding. Hoe krijgt een stand stopping power? Hoe creëer je waardevolle touchpoints met je doelgroep? En hoe geef je een merk echte ‘beurswaarde’?

 

oplossingen

Samen met Culten is eigenaar Bram Bruisten op zoek gegaan naar de kern van zijn merk voor de ontwikkeling van een nieuwe merkidentiteit. Bij de vraag “What’s in it for you?” kwamen we al snel tot de conclusie dat een creatief speelveld essentieel is tot de ontdekking van nieuwe ideeën. Dit speelveld verhoudt zich voor Skeep zowel voor het werkproces als het uiteindelijk resultaat; een interactieve omgeving waar klant en merk samenkomen. De ontwikkeling van de naam ‘Skeep’ is dan ook een voortvloeisel uit dit creatieve speelveld (landscape).

 

Create the world into a playground

Samengevat omvat Skeep de volgende visie; Skeep is especially created for curious and ambitious brands. At Skeeps playground brands can play freely, in their own way, in their own time. With Skeep, organisations build and shape their brand by being creative and playful.

 

Landschap van woordmerk

Om samenwerking binnen een creatief landschap te verbeelden zijn de twee letter E’s met elkaar verweven. De onderste lijn van de letters (ook wel ‘neerhaal’ genoemd) toont ‘het landschap’.

 

 

Categorie
Grafisch ontwerp, Merkstrategie, Naamgeving, Visuele identiteit
Tags
Grafisch ontwerp, Herpositionering, Logodesign, Naamgeving, Visuele identiteit